Voor Leerlingen

Het Celeanum heeft ongeveer 730 leerlingen. En voor al deze leerlingen is wel iets te doen, naast het volgen van lessen. In de Jaaragenda (op de homepage, documenticoontje bij agenda) kun je kijken wat er allemaal gedurende het schooljaar te doen valt.

Hou je van discussiëren dan is de debatgroep misschien iets voor jou. Bemoei je je graag met de dingen om je heen en zou je zaken binnen school willen veranderen, denk dan eens aan de leerlingcommissie of neem namens jouw jaarlaag deel aan de klankbordgroepen die de conrectoren van (on)gevraagd advies dienen. En hou je van schrijven dan is de schoolkrant de Elma zeker iets voor jou. Voor de feesten bij ons op school wordt gezorgd door de feestcommissie ZGB.

Naast al deze leerlingactiviteiten vind je op deze pagina ook een aantal praktische zaken, zoals studiewijzers, het PTA en toetsroosters of bijles en de huiswerkklas. Brieven en mededelingen per leerjaar vind je op de speciale pagina voor ouders.

Hier kun je ook het Leerlingenstatuut bekijken (Brief leerlingenstatuut voor leerlingen) en informatie over de sociale veiligheid hier op school.

En kijk ook eens op onze speciale kunstpagina Celekunst, waar bijzondere kunstwerken te zien zijn van leerlingen van klas 1 tot en met 3!

kunst2 kunst