Openbaar Vervoerspas

Wanneer je bij ons op school komt, kijken we bij de indeling van de klassen van welke school je komt en in welke plaats je woont. We delen leerlingen uit dezelfde woonplaats zoveel mogelijk bij elkaar in, zodat ze samen kunnen reizen. Dat is wel zo gezellig. En veilig.

Reis je met het openbaar vervoer en sluiten de lestijden niet aan op je trein of bus, dan krijg je een speciale pas. Met deze pas mag je enkele minuten te laat in de les komen. Dit geldt overigens alléén voor het 1e lesuur (8.45-9.30 uur). Indien nodig kun je iets eerder weg. Je mag enkele minuten (max. 5 min.) eerder weg, wanneer je bij het bissen van de bus minimaal een half uur moet wachten op de eerstvolgende bus. Dit geldt alléén als jouw laatste lesuur het 8e lesuur betreft.

In de regel geven wij deze pasjes voor lijndiensten die een frequentie van éénmaal per uur kennen. Bij een frequentie van tweemaal per uur gaan wij ervan uit dat het haalbaar is om op tijd op school te zijn. Houdt er rekening mee dat de reistijden gecontroleerd kunnen worden.

Je kunt de pas aanvragen met dit aanvraagformulier en door die in te leveren bij de receptie. Het is overigens niet mogelijk om via school een bus- of treinabonnement aan te schaffen.