Boeken

Van eigen boekenfonds naar externe levering van leermiddelen

Gymnasium Celeanum gaat met ingang van dit schooljaar (2021-2022) over op een extern boekenfonds, verzorgd door Van Dijk. We zitten dus in een overgangsfase, het grootste deel van de boeken wordt door Van Dijk per post thuis geleverd, een aantal boeken kan nog via school worden geleverd. Informatie hierover ziet u in de bestellijst. Eveneens vindt u daar de zelf aan te schaffen middelen terug, deze kunt u bij Van Dijk bestellen en mee laten leveren, maar u kunt ze natuurlijk ook elders kopen. De keus is aan u. Let goed op de retour- en omruilvoorwaarden!

De boekenlijst voor schooljaar 2021-2022 staat voor elke jaarlaag op de site. Daarnaast is er ook een totaaloverzicht voor alle zelf aan te schaffen artikelen, met vermelding al dan niet verplicht.

Op de site van Van Dijk vindt u instructievideo’s voor zowel het bestellen, als het inleveren van de boeken. De link naar de website van Van Dijk vindt u hier: https://www.vandijk.nl.

Zorgplicht

U betaalt geen huur of borg voor de verstrekte boeken. U en uw kind zijn natuurlijk wel verantwoordelijk voor de in gebruik gegeven boeken: u krijgt voor ontbrekende en onbruikbaar geraakte exemplaren een rekening. In dit kader een tip: stop flesjes en/of pakjes frisdrank in een apart vak in de schooltas. We hebben elk jaar wel een paar “gevalletjes waterschade”. Erg zonde en gemakkelijk te voorkomen. Van Dijk biedt een soort van verzekering aan, de keus is aan uzelf om hier al dan niet gebruik van te maken.