Schoolkrant Elma

De Elma is de schoolkrant van het Celeanum. Bij de Elma krijgen leerlingen de kans om hun creativiteit te uiten in de vorm van tekeningen, verhalen, gedichten en ga zo maar door. Het woord Elma is afgeleid van het Griekse woord ‘έλευθερον βηµα’ (Eleutheron bèma), wat ‘vrije tribune’ betekent. Met andere woorden: de schoolkrant is voor iedereen en iedereen mag eraan bijdragen!

Voor alle leerlingen is er de mogelijkheid om te schrijven voor de Elma. Onze schoolkrant heeft ook veel verschillende onderdelen van de redactie. Als je creatief bent, en handig met computers, kan je helpen met het vormgeven van de Elma. Verder kan je helpen bij de artistieke redactie, culturele redactie, en als je goed bent in Nederlands, is de eindredactie misschien wel iets voor jou. Er is dus altijd iets te doen bij de Elma, wie je ook bent of wat je kan. En natuurlijk schrijft iedereen ook mee met de artikelen.

De nieuwste reviews van recentelijk uitgekomen films, boeken, games en muziek, interviews met docenten, leerlingen en andere staff op onze school, en de laatste nieuwtjes op school zijn altijd in de Elma te vinden. Daarnaast zjn de loogjes (grappige uitspraken van docenten) ook een vast en goed gelezen artikel in de Elma!

Heb je vragen, suggesties, kopij of wil je zelf bij de Elma?
Mail dan naar de hoofdredacteur Merijn via celeanumelma@gmail.com