Vertrek

Dat was vroeg opstaan!

Lees hier alle verslagen.

Tot nu toe loopt de reis voorspoedig. We vertrokken vannacht om 04.15 uur. Dit was 15 min later dan de streeftijd, maar wel alles dubbel gecheckt: alle leerlingen, alle bagage, de laatste technische documentatie (waar vannacht toch nog een printje van gemaakt moest worden) en het kloppende hart van onze auto: de accu (welke gisterennacht is volgeladen omdat de enige lader die we hebben voor een paar weken uitgeleend was en net weer op tijd terug was.)

Dank aan alle papa”s, mama”s ,verzorgers, broertjes en zusjes die vanacht kwamen uitzwaaien. Daarnaast zijn we heel trots dat het team er in geslaagd is om voor iedereen een shirt met sponsoren, logo en landembleem te regelen. Maar dat is niet alles. We hebben daarnaast ook allemaal een CeleRacing vest (fijn met het koudere weer) andere jaren hadden we vaak 1 van de twee. Maar marketing heeft dit jaar nog verder uitgepakt.

De “nieuwe” schoolkar heeft met dank aan Traffic Supply nu 2 mega grote reflecterende (bewegwijzeringskwaliteit) stikkers van bijna 2,5 meter. Een CeleRacing plakkaat en een Celeanum plakkaat. En als kers op de taart een totaal nieuw item: geborduurde CeleRacing Caps . In Nederland hadden we wel de nodige mistbanken waardoor we rustiger reden, maar we zijn inmiddels Frankrijk binnengereden. De teamleden waren het eerste uur nog vol met adrenaline maar inmiddels slapen ze bijna allemaal en worden sommige weer wakker met het idee dat we België wel heel klein is.