Prijs!

Gisteren was de laatste dag en het was een drukke dag. We stonden 6.30 op en gingen ontbijten. We wilden om 7.30 in de paddock zijn om de auto in de rij te zetten voor attempt nummer 3. Terwijl de auto in de rij stond, werden de partytent en een tentje afgebroken. Iets na 10.30 mochten we gaan rijden.

Helaas is onze derde attempt afgekeurd, omdat we problemen hadden met de tijd. We waren hierdoor 39 seconden te laat over de finish. We gingen direct door om de auto op tijd weer in de rij te krijgen, zodat we in het tijdsblok van 13.00 tot 15.00 twee attempts konden proberen.

De vierde attempt ging redelijk. We hadden een verbruik van 177.39 km/kwh. Na attempt nummer 4 gingen we snel terug de rij in voor attempt nummer 5. Helaas waren we 1 minuut te laat voor onze vijfde attempt en hebben we dus in totaal vier attempts gereden.

Hierna gingen we de paddock helemaal leeg maken en opruimen. En toen was het tijd voor de prijsuitreiking. Er waren 12 prijzen te winnen. Wij wisten dat we op de shortlist stonden voor de safety prijs en waren dus vooral nieuwsgierig naar deze uitslag. We hebben de tweede plaats gekregen en daarmee 1500$ gewonnen!

Rond 17.30 zijn we gaan eten. 18.30 gingen we terug naar de tenten. We konden even iets voor onszelf doen, maar er moest nog een tent worden afgebroken en de spullen uit die moesten worden opgeruimd. Vervolgens gingen de begeleiders rond 22.00 naar bed. Voor de leerlingen is het anders gegaan: sommige leerlingen hebben een nachtje door gehaald in de gezamenlijke tent, sommigen hebben in die tent geslapen en anderen hebben weer geslapen in een andere tent. We moesten zaterdag om 4.00 opstaan, om alles in te pakken en weer richting Nederland te gaan.