Moeilijkheden!

Hard werken vandaag. Problemen met de auto, maar alles werd gelukkig opgelost.

Lees hier alle verslagen.

Nou nou dat was het daggie wel! Dag 2 van de SEM reis zit er bijna op, hier nog even een recap van onze dag: het begon vanochtend vroeg voor de boodschappen groep, om 8.00 reden zij het terrein af, terwijl een groep vast in de rij ging staan om ons aan te melden. Nadat het hele team er door heen was en de auto in de pit box was geplaatst was het om 11.00 toch eindelijk tijd voor het ontbijt!

Vervolgens zijn we met het team terug naar de paddock gegaan om de auto voor te bereiden op de technische inspectie van morgen. Maar….. hier troffen wij enkele problemen aan, waarvan de grote de niet werkende claxon was. We hebben met het team er alles aan gedaan om het te fixen, maar gedurende het werken is er kortsluiting ontstaan in de motorcontroller. Op de een of andere manier leek het er ook op dat hierbij de accu gesloopt was. We zijn toen met heel het team aan een tafel gaan zitten en hebben vele telefoontjes gepleegd, terwijl de moed ons in de schoenen zakte. Uiteindelijk bleek er (gelukkig) een fout in de multimeter te zitten. De accu werd ‘gerepareerd’ en vervolgens ook de claxon gefixt.

Daarna hebben we contacten gelegd met de andere teams (en een groepsapp aangemaakt met alle Nederlandse teams) en was het tijd voor de heerlijke pasta van het kookteam. We eindigden met een team overleg.