Laatste oefensessie

Tijd voor de eerste oefensessie. Ruimte voor verbetering!

Lees hier alle verslagen.

Vandaag zijn we, verrassend, alweer 6.30 opgestaan om te ontbijten en naar de paddock te gaan. Hier hebben we ons nogmaals vroeg in de rij aangesloten voor onze laatste oefensessie. Deze oefensessie ging niet volledig gepland. De driver kon namelijk niet meer gasgeven en ook geen booster gebruiken. Dit kwam doordat de accu niet genoeg was opgeladen. Hierdoor kwamen we stil te staan. De accu werd daarom opgeladen.

In de rij naar de eerste attempt, we hadden veel tijd, omdat we achteraan stonden, hebben een aantal van ons een schakeling gerepareerd, waardoor wij 5 ampère hebben bespaard en vanaf nu zullen besparen. Vervolgens hebben wij kort overlegd over de communicatie en daarna was het tijd voor onze eerste attempt.

De attempt was in snelheid goed. We hebben een tijd neergezet van 37 minuten en 46 seconden. In duurzaamheid was het onder verwachting, namelijk 166 km/kwh. We hebben een vermoeden hoe we dit kunnen oplossen en dit staat dus ook voor morgenochtend als eerst op de planning. Snel na onze attempt was het tijd voor de family foto, dit is een foto met alle teams die meedoen aan de Shell Eco Marathon. Na het maken van deze foto hebben wij van Shell een pizza gekregen. Hierna was het tijd om terug te gaan naar de tenten en avond te eten.