Eerste keer op de baan

Voor het eerst op de baan! Spannend!

Lees hier alle verslagen.

We zijn weer om half 7 opgestaan, zodat we rond half 8 richting de paddockken konden. Om 08.00 uur was de Technical Briefing. Hierbij waren de drivers en de team manager aanwezig. Bij deze briefing werden de regels voor tijdens het rijden besproken.

Van 10.00 tot 12.00 was er een prototype training. Dat houdt in dat de teams die door de Technical Inspection zijn gekomen met hun auto’s over de baan mochten rijden. De eerste ronde ging bij ons redelijk goed. We hebben eerst de baan afgetast en hoe je het best kan rijden, waardoor we iets langzamer waren. Maar al met al hebben we de eerste ronde een prima tijd neergezet.

Van 16.00 tot 18.00 was er weer een prototype training. In deze twee rondes hebben allebei de drivers een keer gereden. De eerste ronde hadden we een goede tijd neergezet en daar waren we blij mee. De tweede ronde was helaas niet accuraat qua tijd, omdat we de 10 Laps, die in een ronde zitten, niet hebben kunnen afmaken ivm de tijd. Na de tweede prototype training zijn we naar de tenten gegaan en hebben daar gegeten, waarna we vrijetijd hadden.