Door de keuring!

Een spannende dag! Zouden we door de technische keuring komen?

Lees hier alle verslagen.

We stonden om 6.30 op, zodat we vroeg naar de paddock konden om ons vervolgens op tijd aan te melden voor de Technical Inspection. Nadat we waren aangemeld, we waren nummer 25 in de rij, hebben we de laatste kleine punten van de auto opgelost.

Rond 12.15 gingen we naar de Track Walk. We gingen dus een rondje over het circuit lopen. Hierdoor konden de drivers het circuit beter leren kennen en voor de anderen was het een leuke ervaring. De Track Walk duurde ongeveer 30 minuten.

Na de Track Walk werden we voor de Technical Inspection opgeroepen. Deze duurde lang en was uitputtend voor het VIP groepje, de drivers, team manager en een Technical Expert. Het begin van de Technical Inspection verliep voorspoedig. Totdat er een fout was ontdekt bij de joulemeter. De joulemeter was namelijk onjuist geïnstalleerd. Dit konden we gelukkig nog dezelfde middag oplossen. Het duurde wel een tijdje, maar nadat dat was opgelost waren we net voor sluitingstijd door Technical Inspection!

Als afsluiter van de Technical Inspection hadden we een leuke foto gemaakt met het hele team en de auto. Met een opgewekte stemming liepen we terug naar de tenten. Vervolgens is er gekookt en hebben we gegeten. ’s Avonds konden we iets voor onszelf doen.