Dag 7

Alle verslagen lees je hier.

Een verslag van Kato

Vandaag weer vroeg uit de veren voor de terugreis naar Nederland. Na het ontbijt met wat fruit gingen we met de volle koffers en tassen naar het ontmoetingspunt. Toen de bus eenmaal aankwam was het tijd om afscheid te nemen. Een verdrietig moment voor velen.

Na de busreis zijn we aangekomen op het vliegveld en alles tot aan de boarding ging voorspoedig, maar na een lange tijd gewacht te hebben, zijn we teruggestuurd, omdat het vliegtuig kapot was. Uiteindelijk konden we na vier uur vertraging in het vliegtuig. Het voertuig kon niet gerepareerd worden dus hebben we erin gevlogen terwijl het technische problemen had om het vliegveld in Barcelona te bereiken voor een wissel van vliegtuigen. Daar zijn dan al onze spullen overgezet in een ander vliegtuig (waar we in zijn teruggevlogen) en zijn we vertrokken naar Eindhoven.

Nadat het vliegtuig aankwam in Nederland hebben we onze bagage gepakt en zijn we met de bus naar het station in Eindhoven gegaan. Tijdens het overstappen naar Utrecht Centraal werd er nog gevraagd of er niet op de stopknop gedrukt moest worden in de trein, daar hebben we met ze allen om gelachen.

Als laatste kwamen we aan op het station en begroette iedereen zijn familie en iedereen was erg blij om terug te zijn. We namen afscheid van elkaar en gingen daarna naar huis.