Dag 5

Alle verslagen lees je hier.

Een verslag van Emma

Na een heerlijk ontbijt bij onze gastgezinnen was het weer tijd om naar school te gaan. Hier hebben we de laatste hand gelegd aan onze presentaties van het project. Ook hebben we als afsluiting van ons project op school een olijfboom geplant op het Spaanse schoolplein. Deze boom zal een aandenken zijn voor de week die wij hier hebben gespendeerd en iedereen te laten herinneren hoe leuk we het hebben gehad!

In de pauze was er in de gymzaal een zumbales, hier hebben zowel de Nederlanders als de Spanjaarden lekker gedanst.

Toen was het tijd om onze projecten te presenteren voor een aantal leraren en drie andere Spaanse leerlingen. Zij gingen ons beoordelen op onze presentaties. Er waren prijzen te winnen voor het meest eco-vriendelijke project (gewonnen door The Erasmus Garden), de beste prestatie (gewonnen door The Magical Garden), de mooiste poster (gewonnen door Veld Verde) en voor het meest creatieve project (gewonnen door vibing plants). Iedereen heeft het heel goed gedaan! Als aandenken hadden wij voor de Spanjaarden nog een cadeautje meegenomen die ze kunnen gaan gebruiken voor de nieuwe tuin.

Na te hebben geslapen tijdens de siësta, was het natuurlijk weer tijd om lekker naar het strand te gaan en nog even heerlijk in de zon te liggen.

Als afsluiting van de schoolweek was er ook een etentje georganiseerd. Alle ouders/broertjes/zusjes van de Spanjaarden waren uitgenodigd en natuurlijk ook de leraren. We hebben heerlijk genoten van het eten en de gezellige gesprekken!!