Dag 3

Alle verslagen lees je hier.

Een verslag van Sophie
Uiteraard begon deze dag ook weer vroeg. Na een voedzaam ontbijt bestaande uit cake en chocolademelk was iedereen om 8 uur aanwezig en begonnen we verder te werken aan onze tuinen. We hebben aan onze promotieposters, de kosten en het ontwerp van onze tuinen gewerkt.

In de pauze hebben we gezellig een broodje op het voetbalveld gegeten en natuurlijk gemingled met de locals. Al snel was het tijd om met de bus naar het prachtige dorpje Peñiscola te gaan. 40 minuten in een warme, overvolle, maar gezellige bus later waren we aangekomen. We gingen eerst picknicken en daarna een ijsje bij het strand eten.

Daarna was het tijd voor de escaperoom. Deze vond plaats rondom het kasteel in Peñiscola. We kregen verschillende hints en moesten hiermee het mysterie oplossen. Helaas waren al deze hints in het Spaans, maar in ieder geval was het uitzicht wel mooi.

Na de escaperoom gingen we allemaal gezellig met de bus terug naar Vinaròs en hebben we nog even op het strand genoten van het weer. Vervolgens zijn we rond 21:00 teruggekeerd naar huis om daar avond te eten en tijd te spenderen met de gastgezinnen.