Dag 2

Alle verslagen lees je hier.

Een verslag van Jade

Nadat we maandag al vroeg uit de veren zijn gegaan (om 5.15 op het station in Zwolle) en aangekomen waren in Spanje was het de volgende dag tijd om Vinaros te verkennen.

De school begint in Vinaros om 8.00 uur. Nadat we allemaal bij elkaar waren gekomen in een grote zaal, hielden de Spanjaarden een presentatie over Vinaros. Daarna was het onze beurt om een presentatie te geven. Deze presentatie ging over de vegetatie in Nederland.

Na de presentatie werden de leerlingen opgedeeld in groepen om te werken aan het project “el botanico”. Het project moet er ervoor zorgen dat de oude tuin van de school weer een mooie plek wordt voor alle leerlingen om daar te leren of uit te rusten of evt. iets anders. Vandaag moesten we een logo verzinnen en een slogan. Nadat we bezig zijn geweest met het project, gingen we met zijn allen de stad verkennen en kregen we een warm welkom in het gemeentehuis.

Nadat we een prachtige kerk tegenover het gemeentehuis hadden bekeken kregen alle uitwisselingsstudenten vrije tijd. Later in de middag zijn we met z’n allen gaan shoppen en poolen in een barretje. Een lekker ijsje kon natuurlijk ook niet ontbreken!