Dag 8

De dag van het afscheid is aangebroken. Na een ontbijt bij de gastgezinnen werden de leerlingen en begeleiders naar het vliegveld gebracht. Het is een mooie week geweest!

Lees hier alle verslagen van de leerlingen.

Terugreis – een verslag van Dana

Vandaag gingen wij met het vliegtuig naar huis. We hadden nog ontbijt bij onze gastgezinnen en verzamelden om 09:30 op het vliegveld. Daar hebben we afscheid genomen van onze gastgezinnen en de vrienden die we deze week hebben gemaakt. Nadat we onze koffers hadden ingecheckt zijn we langs de beveiliging gegaan. Daarna gingen een aantal mensen wat eten halen terwijl we wachtten tot de gate open ging. Om ongeveer 11:30 was de gate open. Met een busje werden we naar het vliegtuig gebracht. We kwamen om 2 uur aan in Nederland en hebben onze koffers gehaald, vervolgens zijn we met de bus en de trein naar station ’t Harde gereden en zijn daar om iets over 17 uur aangekomen. Toen zijn we allemaal naar huis gegaan.
Het was een heel leuke en gezellige week en we waren verdrietig dat we niet meer in Polen waren. Aan de andere kant was het was iedereen ook heel moe, dus was het ook wel fijn om weer terug in ons eigen huis te zijn en lekker te kunnen slapen.