Dag 8

En toen was de week alweer voorbij…

Een verslag van dag 8:

Zaterdag. Helaas is de week met leuke activiteiten, groepsopdrachten, lekker eten en nieuwe vrienden maken weer voorbij. We gaan weer terug naar huis.

Vandaag moesten de meeste leerlingen weer om 8.00 uur op school zijn, want de Italianen gaan ook op zaterdag naar school! Iedereen had nog ongeveer anderhalf uur voordat de bus vertrok. We hebben weinig ondernomen. Beetje kletsen en nog wat proberen bij te slapen.

10.00 uur. Het is tijd! Met tranen in de ogen verlaten we Carpi met de bus. We gaan naar het vliegveld in Bologna. De hele reis loopt voorspoedig. Inchecken, boarden, vliegen en landen gaat allemaal volgens het boekje. Alleen moesten we een lange tijd wachten op onze koffers. Nu nog 1 laatste trip met de trein en we zijn rond 17.45 uur in Zwolle. Daar wordt iedereen opgewacht door ouders, zusjes en zelfs 2 hondjes. Een fijn moment. Iedereen heeft een geweldige week gehad. Fantastische ervaringen opgedaan, maar het is (stiekem) ook heel fijn om weer thuis te zijn. Iedereen bedankt voor deze week. Even een dagje bijkomen en tot maandag!