Dag 6

De dag van de presentaties aan de burgemeester van Carpi, schoenen kopen en (weer) lekker eten!

Verslag van dag 6:

Vandaag moesten we weer om acht uur op school zijn om de laatste hand te leggen aan onze ontwerpen en tekeningen van het park dat wij zelf hebben ontworpen. We hebben een 2D als een 3D en een frontaal aanzicht gemaakt.

Toen dit klaar was liepen we met de hele groep, ook de studenten uit de andere landen, vanaf school naar een grote markt in het centrum van Carpi. Dit was aan het begin van de middag. Hier op de markt heeft Inge haar droom schoenen gekocht. Toen we klaar waren met winkelen zijn we in een cafeetje gaan zitten kaarten onder het genot van een lekker koffietje. Daarna hebben Hugo en Marijn kebab gegeten (heerlijk Italiaans ).

Toen we rond 2 uur weer terug kwamen op school moesten we de presentaties geven over de parken die we hebben ontworpen, iedere groep moest uitleggen waarom ze bepaalde keuzes hebben gemaakt in hun ontwerpen hoeveel geld het zou gaan kosten om het uit te voeren. Hierbij was ook de burgemeester van Carpi aanwezig, die de winnaar van de workshop heeft gekozen.

Na de presentaties van alle groepjes hadden we een uurtje pauze voordat we zelf tortellini’s gingen maken met Italiaanse ouderen. Het vouwen van de tortellini’s was moeilijker dan dat het er uitzag. We moesten na het vouwen van de tortellini’s ook nog pasta rollen. Toen het eten helemaal bereid was door de ouderen kregen we een 3 gangen menu met eerst tortellini, daarna pasta en later nog wat vlees. Toen iedereen uitgegeten was hebben de buitenlandse studenten nog een grote dansshow gegeven. Na deze leuke avond is iedereen weer naar huis gegaan.