Dag 6

Vandaag een omgekeerd programma: de groep die al naar Modena was geweest ging naar de kaasfabriek en de andere groep juist naar Modena.

Een verslag van Anne-Geertje en Frederike:

“In de kaasfabriek waren dezelfde rondleidingen als op dag 4. Na een lekker ijsje in de lunchpauze ging iedereen weer met de workshops bezig, waarbij we gingen voorbereiden op de presentaties later die middag. Na de voorbereidingen kwamen de Italiaanse hosts naar school om de presentaties te bekijken. Er was veel te zien; de movie workshop had een film gemaakt, de music workshop een lied, de fashion workshop kleding en de chemistry workshop handcrème.

Na de presentaties stond er een tortellini-workshop op het programma. Het maken van tortellini was nog best lastig, maar uiteindelijk is het iedereen gelukt. Nadat de tortellini was gemaakt was het natuurlijk tijd om het te gaan eten! Na een uitgebreid diner werd er nog uitbundig gedanst. Aan het eind van de avond was iedereen moe en ging iedereen snel maar huis om te gaan slapen, zodat we weer fit waren voor de excursie naar Bologna morgen. Het was weer een geslaagde dag.”