Aanmelden voor het Celeanum

Ben je intelligent, van nature nieuwsgierig en hou je van uitdaging, dan ben je bij het Gymnasium Celeanum aan het goede adres. Bij ons op school kun je al je talenten ontwikkelen en verdiepen. Onze docenten zijn erin gespecialiseerd om elke leerling onderwijs te bieden dat bij hen past.

Alle leerlingen met een vwo-advies worden toegelaten op het Gymnasium Celeanum. Als er om wat voor reden dan ook twijfel is over de capaciteiten van een leerling, kan het Celeanum een test afnemen. Een toelatingscommissie beoordeelt de aanmeldingen.

Aanmelden

Aanmelden voor de brugklas dient in principe te gebeuren vóór 15 maart 2021 door middel van het  Aanmeldingsformulier 2021-2022. Hebt u vragen over het formulier, neem dan contact op met onze administratie: 038-4552820 of administratie@celeanum.nl. U kunt ook kijken op de site van de Zwolse Scholengids, oa over instructie digitale handtekening.

Aanmelden Cambridge Engels
Aanmelden voor Cambridge Engels vindt plaats na de aanmelding op school. Bij het toesturen van de bevestiging van inschrijving zal ook een aanmeldingsformulier voor Cambridge Engels worden meegestuurd. Na de inschrijving voor Cambridge Engels vindt een intakegesprek plaats.

Aanmelden Jong Celeanum
Aanmelden voor Jong Celeanum gaat via het  aanmeldingsformulier 2020-2021 en dan bij de lege ruimte naast het Celeanum invullen dat de leerling wil instromen bij Jong Celeanum. Meer informatie over Jonge Celeanum: https://www.celeanum.nl/groep-8/jong-celeanum/ of neem contact op met Gerard Top, coördinator Jong Celeanum, gtop@celeanum.nl of per telefoon 038-4552820.