Aanmelden voor het Celeanum

Ben je intelligent, van nature nieuwsgierig en hou je van uitdaging, dan ben je bij het Gymnasium Celeanum aan het goede adres. Bij ons op school kun je al je talenten ontwikkelen en verdiepen. Onze docenten zijn erin gespecialiseerd om elke leerling onderwijs te bieden dat bij hen past.

Alle leerlingen met een vwo-advies worden toegelaten op het Gymnasium Celeanum. Als er om wat voor reden dan ook twijfel is over de capaciteiten van een leerling, kan het Celeanum een test afnemen. Een toelatingscommissie beoordeelt de aanmeldingen.

Aanmelden

Aanmelden voor de brugklas dient in principe te gebeuren vóór 15 maart 2020 door middel van het aanmeldingsformulier. Het formulier voor schooljaar 2020-2021 is nog niet verkrijgbaar. Hier het aanmeldingsformulier 2019-2020 Hebt u vragen over het formulier, neem dan contact op met onze leerlingadministratie: 038-4552820 of leerlingadministratie@celeanum.nl. U kunt ook kijken op de site van de Samenwerkingsverband voortgezet onderwijs, regio IJssel-Vecht: https://www.swvvoijsselvecht.nl/toelating/ of in de Zwolse Scholengids. Aanmelden voor Cambridge Engels vindt plaats na de aanmelding op school. Bij het toesturen van de bevestiging van inschrijving zal ook een aanmeldingsformulier voor Cambridge Engels worden meegestuurd.