Voorlichting

Van oktober tot en met januari zijn er diverse voorlichtingsmomenten. Die kunnen zijn op het Celeanum zelf, op basisscholen in Zwolle (zie: Openbaar Onderwijs Zwolle) en omgeving of  in de regio. Zie hieronder voor alle data, tijden en locaties. Ook zijn er in OOZ-verband diverse (online) voorlichtingen op basisscholen.  Bekijk ook onze groep 8-voorlichtingsfilm.

LET OP: In verband met Covid-19 zijn alle voorlichtingen van het Celeanum tot nader order ONLINE. Laat via de aanmeldknop uw mailadres achter bij de datum van uw keuze en u krijgt in aanloop naar het voorlichtingsmoment bericht hoe de voorlichting er online uit gaat zien.

Meer informatie:

    • Thera Kruizinga, coördinator klas 1 en nieuwe aanmeldingen, tkruizinga@celeanum.nl
    • Gerard Top, coördinator Jong Celeanum, gtop@celeanum.nl (Meer informatie Jong Celeanum: https://www.celeanum.nl/groep-8/jong-celeanum/)
    • Wil je een informatiepakket? Die sturen we je graag vanaf half november. Aanvragen ovv naam, adres, groep en basisschool via aanmelden@celeanum.nl.

Voorlichting door het Gymnasium Celeanum

Vanaf oktober zijn er diverse (online) voorlichtingen. Zodra de data bekend zijn, verschijnen ze hieronder en kun je je aanmelden.

Wil je alvast een beetje de sfeer proeven? Bekijk dan het filmpje 'Een dag uit het leven van twee bruggers': https://youtu.be/LtVk2rAtTkQ

Scholenmarkten

In diverse plaatsen binnen en buiten Zwolle worden scholenmarkten georganiseerd. Ook het Celeanum is op deze markten vertegenwoordig. In verband met Covid-19 zijn de meeste markten dit jaar afgeblazen.