Voorlichting

Van oktober tot en met januari zijn er diverse voorlichtingsmomenten. Die kunnen zijn op het Celeanum zelf, op basisscholen in Zwolle (zie: Openbaar Onderwijs Zwolle) en omgeving of  in de regio. Zie hieronder voor alle data, tijden en locaties. Ook zijn er in OOZ-verband diverse (online) voorlichtingen op basisscholen.  Bekijk ook onze groep 8-voorlichtingsfilm.

LET OP: In verband met Covid-19 zijn alle voorlichtingen van het Celeanum tot nader order ONLINE. Laat via de aanmeldknop uw mailadres achter bij de datum van uw keuze en u krijgt in aanloop naar het voorlichtingsmoment bericht hoe de voorlichting er online uit gaat zien.

Meer informatie:

    • Thera Kruizinga, coördinator klas 1 en nieuwe aanmeldingen, tkruizinga@celeanum.nl
    • Gerard Top, coördinator Jong Celeanum, gtop@celeanum.nl (Meer informatie Jong Celeanum: https://www.celeanum.nl/groep-8/jong-celeanum/)
    • Wil je een informatiepakket? Die sturen we je graag vanaf half november. Aanvragen ovv naam, adres, groep en basisschool via aanmelden@celeanum.nl.

Chatten met een leerling
Kom je met ons chatten? Vanaf 2 november zitten elke maandagmiddag van 15.30 –  16.30 uur  twee leerlingen klaar om al je vragen te beantwoorden: https://www.celeanum.nl/chatten-met-een-leerling/

Voorlichting door het Gymnasium Celeanum

Vanaf oktober zijn er diverse (online) voorlichtingen. Graag aanmelden bij de voorlichting van uw keuze. Oude data worden verwijderd. Wilt u de open avond van 5 november, de open lesmiddag van 25 november of de vlog van Jong Celeanum terugzien, stuur dan een mail aan mdehaan@celeanum.nl voor een link.

Omdat het nu niet mogelijk is om sfeer te komen proeven, maakten onze leerlingen een klein filmpje Een dag uit het leven van twee bruggers: https://youtu.be/LtVk2rAtTkQ

17 februari 2021, 15.00 uur
Zoom 37

Extra informatiemiddag voor ouders en leerlingen groep 8 (dus niet voor groep 7). Deze middag is bedoeld voor leerlingen die alle andere voorlichtingsbijeenkomsten gemist hebben of nog extra informatie willen.

Let op: In verband met Covid-19 zijn alle voorlichtingen tot nader order ONLINE.

Aanmelden

Scholenmarkten

In diverse plaatsen binnen en buiten Zwolle worden scholenmarkten georganiseerd. Ook het Celeanum is op deze markten vertegenwoordig. In verband met Covid-19 zijn de meeste markten dit jaar afgeblazen.