29 oktober 2020

Voorlichting groep 8, Doe je mee?

Volgende week donderdag 5 november is het zover: onze online voorlichting voor leerlingen en ouders van groep 8. Doe je ook mee? Wij hebben er in elk geval enorm veel zin in!

Je kunt op twee momenten meedoen: ’s middags om 16.00 uur en ’s avonds om 19.30 uur. Via deze link kun je je aanmelden en je emailadres achterlaten. Dat hebben we nodig om je op de dag zelf via een speciale link uit te kunnen nodigen. We gaan live streamen via ons YouTube-kanaal.

Wat gaan we doen? Natuurlijk laten we je de school zien. Je kijkt even in de schoolkantine (bij ons heet dat het atrium, genoemd naar de binnenruimte van een Romeinse villa). Ook lopen we even binnen bij de mediatheek: een fijne plek in de school waar je rustig kunt zitten en boeken kunt lenen. En het belangrijkste: je gaat kennismaken met onze leerlingen en docenten door middel van proeflessen en vragen stellen.

Voor de ouders: mocht u vooral geïnteresseerd in hoe de zorg voor de leerlingen bij ons geregeld is, daarvoor is op hetzelfde moment een parallelle sessie georganiseerd. De link naar deze bijeenkomst verschijnt in de chat van de algemene sessie. De voorlichting over Jong Celeanum is op 10 november.

Spreken we je de 5e? We hopen het! Meld je snel aan! Wist je dat je bovendien vanaf 2 november elke maandagmiddag met onze leerlingen kunt chatten? Vanaf 15.30 tot 16.30 uur zitten ze voor je klaar!

Eind november versturen we nog informatiepakket naar geïnteresseerden met onder andere een speciaal groep 8-magazine.  Als je dit pakket wilt ontvangen stuur dan een bericht aan: aanmelden@celeanum.nl. Hou ook onze socials in de gaten voor leuke activiteiten. Zo is een aantal leerlingen bezig met het maken van een speciale Celeanum-game. Je vindt ons op Instagram, Facebook en – in minder mate – op Twitter.

Nu alvast een korte indruk? Lees de schoolgids en bekijk ons filmpje: