27 oktober 2019

Ouderraad zoekt nieuwe leden

De Ouderraad van het Celeanum zoekt nieuwe leden! Bent u geïnteresseerd, neem dan vooral contact op met de secretaris voor meer informatie.

“CONCORDIA RES PARVAE CRESCUNT”

Als Ouderraad vertegenwoordigen wij alle ouders en verzorgers met een kind op het Celeanum. Met uw financiële bijdrage steunen wij allerlei sportieve, culturele en sociale activiteiten op de school. We denken mee in de klankbordgroepen, hebben overleg met de schoolleiding en organiseren algemene ledenvergaderingen. Bovendien zijn we betrokken bij jaarlijkse hoogtepunten als de diploma-uitreiking en de intocht van de Sint.

In het oude raadhuis van Zwolle staat een Latijnse spreuk op de muur: ‘Concordia res parvae crescunt’: ‘Met eendracht worden kleine zaken groot.’ Samen met elkaar kunnen we er iets moois van maken. Dat geldt ook voor ons als Ouderraad. We zijn op zoek naar nieuwe leden, die her en der bereid zijn een kleine taak aan te pakken en zo bij te dragen aan het grote geheel van de school en een fijne studietijd voor de leerlingen.

Bent u geïnteresseerd? U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen, via het mailadres van onze secretaris: ouderraad@celeanum.nl