17 september 2019

Nieuwe rector a.i.: Koos Nieuwland

Sinds dit schooljaar heeft onze school een rector a.i. De sollicitatieprocedure voor de nieuwe rector is gestart. Tot die tijd neemt Koos Nieuwland het rectorschap waar. Hij stelt zich voor aan de leerlingen:

Beste leerlingen,

Zoals jullie weten heeft mevrouw Japenga onlangs afscheid genomen van onze school. Sinds 1 september neem ik daarom de functie van rector waar totdat er een nieuwe rector is. Het proces van werven is inmiddels gestart.

Graag stel ik me aan jullie voor:
Mijn naam is Koos Nieuwland, ik woon met mijn vrouw in Soest, onze drie kinderen zijn uitgezwaaid. Ik ben eerder rector geweest in Amersfoort, Soest en Huizen.

Ik zal voorlopig drie dagen per week op school zijn, namelijk maandag, dinsdag en vrijdag.
De afgelopen weken heb ik al goed rondgekeken op school en heb een aantal van jullie kunnen spreken. Ik heb – natuurlijk – een positieve indruk van de school gekregen en ook van jullie. Ik vind het interessant meer van jullie te horen, over wat je van de school vindt, wat moet blijven en wat kan veranderen.