19 december 2023

Kerstactie Malaika Kids

Bijna kerst, dus weer tijd voor de jaarlijkse kerstactie voor Malaika Kids. Aarzel niet en steun ook dit jaar Joseph en Aisha! Dit kan via een betaalverzoek of door geld over te maken. Alvast heel erg bedankt voor jullie steun, mede namens Malaika Kids!

Het Gymnasium Celeanum staat voor goed onderwijs, voor de mogelijkheid voor alle kinderen om aan hun talenten te werken en om een goede toekomst op te bouwen. Daarom heeft het Gymnasium Celeanum besloten om twee kinderen van Malaika Kids structureel te steunen om hun een kans te geven om naar de privéschool te gaan, zodat zij een kans op een goede opleiding en toekomst krijgen, net als onze leerlingen. Hiervoor is jaarlijks een minimaal bedrag nodig van € 1.200,- en dit willen wij met z’n allen ophalen, door middel van donaties, de kerstactiviteit en andere activiteiten. Via het een betaalverzoek “Kerstactie voor Malaika Kids” kun je meedoen met de actie. Je mag zelf het bedrag invullen en je kunt met elke bank in Nederland betalen. Donaties kunnen ook overgemaakt worden op NL 51 RABO 0302724206 St Voorzieningenfonds Gymnasium Celeanum tnv Kerstactie Malaika Kids 2023-2024.

Met Joseph, Aisha en de andere Malaika Kids-kinderen gaat het heel goed. Aisha en Joseph zitten nu in klas 2 van de middelbare school en maken geweldige vorderingen. Ze volgen allemaal algemene vakken (12 vakken). Als ze in klas 3 van de middelbare school beginnen, selecteren ze op de lijst 7 tot 9 vakken uit 12 vakken. Zij hebben nu vakantie en helpen de andere jongeren op veel manieren, zoals met kleding wassen, koken, eten geven, huiswerk maken enz.

Video met Joseph en Aisha: