22 december 2023

Fijne feestdagen!

De laatste dag voor de kerstvakantie is misschien wel de leukste dag van het jaar! Het is gezellig in school en de leerlingen zijn druk bezig met inzamelen voor de kerstactie.

Klas 6 deed traditiegetrouw vrijwilligerswerk in bejaardenhuizen. Een deel van de leerlingen maakte kerststukjes met de bewoners en een ander deel zong in het leerlingenkerstkoor onder deskundige begeleiding van onze docent Nederlands Simone Broekman. De bewoners vonden het erg leuk. Later op de dag trad het koor ook op school op, mooi!

De leerlingen van klas 1 t/m 5 ontbeten op school en deden daarna activiteiten voor de kerstactie van Malaika Kids. De leerlingen van klas 4 deden mee met de actie van Amnesty International Write for rights en schreven brieven voor het goede doel. De leerlingen van Jong Celeanum hadden ons gebouw aan de Westerlaan helemaal voor zichzelf en hadden een eigen gezellige kerstviering: een kerstbrunch met fantastische voedselkunstwerken en daarna gingen ze knutselen, filmkijken of dansen in de disco met dj Ballast. En ook bij Jong Celeanum werd hard gewerkt voor Malaika Kids!

Trots op iedereen die zich zo heeft ingezet voor andere mensen!

We wensen jullie allemaal hele fijne feestdagen! Mede namens de leerlingen van klas 2 die de prachtige kerstkaartjes hebben gemaakt.

Tot volgend jaar!

Een fragmentje van het koor: