11 december 2020

Steun Aisha en Joseph van Malaika Kids

Sinterklaas is weer terug naar Spanje en de kerstman is onderweg hier naar toe. Dat betekent dat de kerstactiviteit ook weer voor de deur staat. Tijdens de kerstactiviteit gaan we de klassen rond om geld in te zamelen voor onze sponsorkinderen Joseph en Aisha van Malaika Kids. Vanwege corona kan er alleen gepind worden. Natuurlijk mag het bedrag ook overgemaakt worden op NL51 RABO 0302 7242 06 t.n.v. Joseph en Aisha en als je hierbij vermeld in welke klas je zit, kunnen we dit bij het totaalbedrag van jouw klas op tellen: de klas die het meeste geld opgehaald heeft, krijgt na de kerstvakantie een leuke attentie!! Doen jullie ook weer mee?

Bekijk het filmpje:

Opbrengst kerstactie 2019

In december 2016 zijn we gestart met een donatie aan Malaika Kids en sinds 2017 sponsoren wij twee kinderen van Malaika Kids. Dit zijn Joseph en Aisha. Mede door onze hulp kunnen zij beter onderwijs volgen op de privéschool die naast het kinderdorp van Malaika Kids staat. Hieraan zijn natuurlijk kosten verbonden en dat is € 600,- per kind per schooljaar, dus het minimale bedrag dat wij op willen halen is
€1.200,-. De afgelopen jaren hebben we meer geld opgehaald en dit wordt door Malaika Kids goed besteed aan de andere kinderen en het kinderdorp.

In december 2019 hebben wij een grotere actie gehouden dan andere jaren, omdat wij ons oude schoolmeubilair aan Malaika Kids wilden schenken. Om dit te realiseren was meer geld nodig voor een container en het verschepen van deze container. Dit is o.a. met jullie hulp gelukt!!! Ook hebben we donaties ontvangen van een paar bedrijven in en om Zwolle. Het totaalbedrag wat vorig jaar opgehaald willen wij met grote trots met jullie delen, dat is: €4.276,25.

Met behulp van twee rotary’s, t.w. Rotary Zoetermeer en Rotary Pijnacker-Nootdorp, is dit bedrag nog eens verhoogd met 50%, naar
€6.414,38.

Bouwbedrijf Nijhuis uit Zwolle heeft ons zelfs een container geschonken en het vervoer van Zwolle naar de haven in Antwerpen geregeld! Door al deze schenkingen is het voor ons mogelijk geweest om de verscheping van de container van Antwerpen naar Tanzania én het schoolgeld voor Joseph en Aisha te financieren!! In het voorjaar van 2020 is de container in Tanzania aangekomen en zijn onze meubels geplaatst in de leslokalen van het Malaika Kids kinderdorp.

Uiteraard willen wij iedereen die zijn/haar bijdrage heeft geleverd enorm bedanken!!

Inzamelingsactie 2020

Aanstaande vrijdag 18 december houden wij een inzamelingsactie voor Joseph en Aisha. Zowel op de Zoom als aan de Westerlaan gaan twee leerlingen tijdens het eerste lesuur, en zo nodig het tweede lesuur, de klassen rond om jouw donatie op te halen. Deze leerlingen hebben een pinautomaat bij zich. In verband met de Corona-maatregelen vragen we jullie om geen contant geld mee te nemen, maar gebruik te maken van de pinautomaat. Ook zullen we dit jaar de klas die het meeste geld opgehaald heeft na de kerstvakantie weer verrassen met een leuke attentie!!
Natuurlijk mag het bedrag ook overgemaakt worden op NL51 RABO 0302 7242 06 t.n.v. Joseph en Aisha en als je hierbij vermeld in welke klas je zit, kunnen we dit bij het totaalbedrag van jouw klas op tellen.

Wil je weten wat Malaika Kids nog meer doet? Kijk dan op hun website: https://malaika-kids.org/nl/

Alvast zeer bedankt voor jullie inzet, ook namens Joseph en Aisha.

Team Gymnasium Celeanum