30 juni 2022

Spelletjesfestijn op het lesplein

De afgelopen weken was het iedere woensdag en vrijdag in de grote pauze feest op het lesplein bij lokaal 11. Weg met de mobieltjes, lang leve de spelletjes!

Het meest favoriet was weerwolven: een lokaal vol met leerlingen! Maar ook spelletjes zoals schaken, pim pam pet, set, koehandel, mastermind, blackstories en halli galli vonden gretig aftrek. Veel dank aan iedereen die spelletjes heeft gedoneerd aan de school (afgelopen week nog een anonieme donatie gehad, dank, dank, dank!). Tobias uit klas 5 is zelfs op strooptocht geweest om wat extra schaakborden te scoren, want 1 schaakbord bleek niet genoeg. Een rondje langs de kringloopwinkels resulteerde in drie extra schaakspellen, dank daarvoor Tobias!

Verschillende leerlingen hebben gevraagd of het spelletjeslesplein niet iedere dag “geopend” kan zijn. Wil je meehelpen om dit vanaf volgend jaar te verwezenlijken? Stuur dan een mailtje naar een van de decanen (mevr. De Haan/mevr. Van Perlo). Dan gaan we bij de start van het nieuwe schooljaar kijken hoe we dat allemaal gaan regelen.