29 juni 2022

De Road Thunder

De leerlingen van team CeleRacing hebben ontzettend hard gewerkt aan hun zelfgebouwde elektrische auto. Afgelopen donderdag was dan eindelijk het moment daar: De Road Thunder werd onthuld! Hieronder lees je hoe het team deze dag heeft beleefd:

Voor CeleRacing was donderdag 16 juni een belangrijke mijlpaal. Nadat we meer dan twee jaar hard hebben gewerkt aan onze elektrische auto de Road Thunder, werd hij eindelijk onthuld. Veel ouders en sponsoren hebben deze gebeurtenis met ons gevierd. Tijdens de presentatie werd er onder andere verteld over de techniek van de auto en konden de aanwezigen een leuke quiz spelen. Daarna kon iedereen de nieuwe auto bewonderen, terwijl er verschillende hapjes en drankjes werden uitgedeeld. Wij vonden het een zeer gezellige en speciale avond.

Nu de Road Thunder onthuld is, ligt onze focus op de aankomende Shell Eco-Marathon, die van 3 tot en met 6 juli plaatsvindt in Nogaro, Frankrijk. Dit is een wedstrijd waarin verschillende teams van universiteiten, hogescholen en een aantal middelbare scholen uit heel Europa racen met hun zelfgebouwde auto, met als doel om zo duurzaam mogelijk te rijden. Wij kijken erg uit naar deze reis en we gaan zeker ons best doen om zo hoog mogelijk te eindigen.

We wensen CeleRacing heel veel plezier en succes in Frankrijk!