8 december 2019

Sint op het Celeanum

Gelukkig vond de Sint 5 december ook nog tijd om het Celeanum te bezoeken. Met zijn gekleurde Pieten nam hij de tijd voor leerlingen én docenten. Er was heel wat te bespreken..

Sint bracht zowel een bezoek aan de Westerlaan als aan de Zoom. Zijn dikke boek vol met wetenswaardigheden over diverse leerlingen en docenten. Voor alle leerlingen en docenten die naar voren moesten komen had Sint gelukkig niet alleen vermanende woorden, maar ook wijze adviezen en zelfs complimenten. Zo was de Sint ten ore gekomen, dat Holger zo goed gerapt had tijdens de PPA. Hij mocht de Sint een stukje voordoen.

Na het bezoek van de Sint aan de aula vierden de klassen 1 en 2 samen met hun mentor Sinterklaas. Mooie gedichten, cadeaus en prachtige surprises kwamen voorbij. Sint ging de klassen langs om de leerlingen ook persoonlijk nog even te spreken. Zo kwam de Sint ook terecht in de klas van mevrouw Van Nieuwkoop waar de leerlingen een Duits Sinterklaasspel deden. Succes verzekerd!

Jammer dat meneer Bos van aardrijkskunde deze dag niet heeft kunnen meemaken; het was een memorabel optreden van de Sint.