14 mei 2023

Schoolmusical: kaartverkoop gestart!

Op 31 mei, 1 juni en 2 juni is weer de schoolmusical! De kaartverkoop is gestart! Deze keer gaat het over Ifigeneia, de dochter van legeraanvoerder Agamemnon. Een tragisch verhaal, gegoten in een modern jasje. Komt dat zien!

De Griekse vloot staat op het punt om te vertrekken naar Troje om oorlog te voeren. Er waait alleen geen wind, dus ze kunnen niet vertrekken! Alleen als legeraanvoerder Agamemnon zijn dochter Ifigeneia offert, komt de wind weer terug. Hoe kan een vader zijn eigen kind offeren? Ook komt hij in conflict met zijn vrouw Klytaimnestra. Ifigeneia zit vast in een legerkamp met soldaten, ouders die elkaar schreeuwend de tent uitvechten, en een tragedie vol gewetensvragen.

Ifigeneia, Koniningskind is een musical over de liefde van ouders, de loyaliteit van kinderen en onmogelijke beslissingen…. Komt dat zien!

Speeldata: 31 mei, 1 juni, 2 juni 2023.
Locatie: Thorbecke, Locatie vmbo-pro, Russenweg 3
Aanvangstijd: 19.30 uur, inloop 19.15 uur
Prijs van het kaartje: t/m 18 jaar 5 euro, vanaf 19 jaar 8 euro

Klik op de datum van je voorkeur en bestel snel kaarten, want op=op. Per avond zijn 150 kaarten beschikbaar. Let op: als je per avond meer kaarten bestelt, vergeet dan vooral niet je mandje te updaten! Mocht je kaarten hebben gekocht en toch niet kunnen dan moet je zelf de kaarten ruilen/verkopen. De organisatie geeft geen geld terug.