4 november 2019

Nieuw Cele Racing-team

Het nieuwe Cele Racing-Team is bekend! Onder de naam Cele Racing 2.0 gaan de leerlingen proberen de racewagen nog energiezuiniger en duurzamer te maken. Binnenkort gaan ze racen bij de Shell Eco Marathon. Veel succes, allemaal!

Het team bestaat uit 15 leerlingen en twee docenten, de heer Gaastra en mevrouw Hogeboom. Het grootste deel van het team is nieuw, maar ook een aantal leerlingen van het vorige team is gebleven om zo zorg te dragen voor de continuïteit.

Het nieuwe team is na een zorgvuldige procedure tot stand gekomen. Het begon met een uitgebreide voorlichting van het team van vorig jaar aan leerlingen van klas 3 t/m 5, gevolgd door een brieven- en eventueel een gespreksronde.

We presenteren nu met trots het Cele Racing-Team van het schooljaar 2019-2020, Cele Racing 2.0: Berber, Pieter, Mariëlle, Isabel, Aukje, Maarten, Jasper, Max, Robert Jan, Friso, Floris, Sophie, Piene, Sterre, Sabine. Voor meer informatie zie ook: http://www.celeracing.nl/ of mail naar celeracingzwolle@gmail.com.