15 september 2023

Meer boeken door samenwerking Stadkamer

Big book reveal! Een hele stapel nieuwe boeken kwam binnen bij de mediatheek: we zijn een samenwerking aangegaan met de Stadkamer Zwolle om onze leerlingen nog meer te verleiden tot lezen. Supertof!

Mw. Brandon, mw. Wigbers en mw. Overman waren superblij toen ze de dozen met zo’n 60 bibliotheekboeken mochten openen. We mogen de boeken een jaar lenen en dan krijgen we weer nieuwe. Heel erg fijn! We kopen, onder andere met steun van de Ouderraad, ook zelf boeken, maar de ruimte in de mediatheek is beperkt. Op deze manier hebben we altijd actuele boeken in huis!

De Stadkamer heeft goed gekeken naar welke boeken we zelf al hebben en welke daar goed bijpassen. De focus ligt vooral op boeken voor de onderbouw, omdat de boeken voor bijvoorbeeld de leeslijst voor de bovenbouw al goed op orde zijn.

We hopen dat onze leerlingen snel de nieuwe boeken komen bekijken en lenen! De mediatheek is dit schooljaar elke dag open van 08:30 tot 16:00 – dus alle tijd om dat ene mooie boek te vinden! Veel leesplezier gewenst!