23 maart 2021

Honours Programma-leerlingen klas 6 geslaagd!

Maandag 15 maart was het dan zover. De HPG-examengesprekken van onze vijf HPG-leerlingen in klas 6. Om 9:55 zaten Aukje Land, Natasha Simmons, Sophie Molhoek, Ivo Blok en Rolf Vlierhuis achter hun pc klaar om met hun twee examinatoren in gesprek te gaan over hun HPG.

Om 12:30 was er een gemeenschappelijke ceremonie om het HPG feestelijk af te sluiten. Dat ging dit jaar wel even wat anders i.v.m. corona, want alles was digitaal. Niet in Utrecht, maar in lokaal 15 luisterden we als HPG’ers en begeleiders, netjes op anderhalve meter afstand, maar wel met thee en taart, hoe de examenkandidaten een voor een werden toegesproken door de vertegenwoordiger van de Stichting Zelfstandige Gymnasia.

Natasha, Sophie, Ivo, Rolf en Aukje hebben ieder een prachtig HPG afgeleverd. Ze hebben zich bezig gehouden met programmeren, lesgeven, leiding geven, componeren, kleding maken en ontwerpen. Zelf geven ze aan veel geleerd te hebben over hun onderwerp en over zichzelf. Hun conclusie: het HPG is een heel mooi traject geweest en een waardevolle ervaring om mee te nemen in de toekomst.

Gefeliciteerd allemaal!!