13 februari 2020

Celeasten in de prijzen bij volleybaltoernooi

Het Celeanum was met maar liefst vier teams weer goed vertegenwoordigd tijdens het jaarlijkse volleybaltoernooi voor alle Zwolse middelbare scholieren. Eén team wist zelfs de eerste prijs (een taart) te behalen! En alle teams hadden een leuke en sportieve middag.

In de categorie jongens t/m 15 jaar en meisjes t/m/ 15 jaar was het Celeanum vertegenwoordigd met ieder twee teams. Het jongensteam met Julian, Roan, Stijn en Bowie speelde weliswaar prima, maar wist toch geen winst te behalen. Maar de verschillen waren klein en er werd leuk gespeeld. Het team van Quinten, Serano, Niek en Arselan speelde heel mooi verzorgd volleybal en wist daardoor alle wedstrijden te winnen: de taart was terecht voor hen!

Ook de twee meisjesteams speelden goed. Het ene team bestond uit Eline, Annelies, Mirthe, Hannah en Claudia. Zij hebben leuke wedstrijden gespeeld, maar troffen tegenstanders die hier en daar net een maatje te groot waren. In het andere team speelden Erin, Tamar, Wimona en Renske. Door wat pech en vanwege een partij die maar net verloren werd, werd het team met Erin, Tamar, Wimona en Renske tweede in de poule. De wedstrijd die volgde was een heel spannende en eindigde uiteindelijk met maar één punt verschil.

Kortom, het was een heel gezellige middag met mooi volleybal op hoog niveau. Er zijn onderling al afspraken gemaakt voor volgend jaar! De tegenstanders kunnen maar beter vast gaan trainen!