29 augustus 2020

Brugklaskamp en introductie Jong Celeanum

De eerste twee weken zitten erop! Spannende weken vooral voor de nieuwe bruggers en de leerlingen van jong Celeanum. Beide groepen begonnen met een introductieprogramma.

De introductieweek voor Jong Celeanum en de nieuwe bruggers is met opzet al meteen aan het begin van het nieuwe schooljaar. Heel spannend, maar je leert meteen je klasgenoten goed kennen. Veel leerlingen komen als enige van de basisschool naar het Celeanum en door middel van zo’n introductieweek is het ijs snel gebroken en worden er nieuwe vriendschappen gesmeed.

Jong Celeanum had bijvoorbeeld een mooie dag bij de Agnietenplas waar zij diverse opdrachten met elkaar moesten uitvoeren. Ook gingen zij op school aan de slag met het maken van knikkerbanen begeleid door Evelien Hoekman, bekend van het programma Lego Masters.

De nieuwe bruggers hadden hun introductie in Summercamp Heino. Er was een uitdagend klimparcours, er waren diverse kennismakingsspelletjes en het kamp werd afgesloten met een heuse dance battle. Hieronder een filmpje en de foto’s van het brugklaskamp.

Introductie Jong Celeanum:

Dance battle brugklaskamp:

 

Foto’s brugklaskamp: