6 juli 2021

Alle informatie voor nieuwe leerlingen in één boekje

Groep 8 zit er bijna op en na de zomervakantie begint er een hele nieuwe fase voor onze brugklasleerlingen. Daarom hebben we dit handige boekje gemaakt met alle informatie die je nodig hebt voor het nieuwe schooljaar bij elkaar.

Een aantal belangrijke punten:

  • De eerste schooldag voor de nieuwe brugklasleerlingen begint op maandag 23 augustus om 13.15 uur aan de Zoom. Je krijgt een rondleiding door het gebouw, wordt vertrouwd gemaakt met de gang van zaken en je krijgt je lesrooster. Deze dag eindigt om ongeveer 15.30 uur.
  • Dinsdag 24 augustus word je om 8.45 uur verwacht op de locatie Westerlaan. Je moet dan je fiets meenemen want er staat een fietscontrole op het programma. Verder gaan we een stadswandeling maken in de binnenstad van Zwolle. Na de stadswandeling mag je op eigen gelegenheid naar huis gaan. Deze dag is om ongeveer 13.00 uur afgelopen.
  • We vragen je deze twee dagen de volgende zaken mee te nemen: een agenda en schrijfgerei. Neem voor dinsdag je smartphone mee (als je deze bezit). Deze gaan we gebruiken bij de stadswandeling.
  • Van woensdag 25 t/m vrijdag 27 augustus ga je o.l.v. een aantal docenten en de maatjes op de fiets naar het brugklaskamp. Wij verblijven dan in Summer Camp Heino, Schaarshoekweg 1, 8131 RE Wijhe, tel. 0572 – 39 30 49. Op het programma staan o.a. sport en spel. Je gaat elkaar in deze dagen beter leren kennen.