13 februari 2018

Volleybaltoernooi

Vorige week is er door de meisjes van het Celeanum flink gevolleybald tijdens het scholenvolleybaltoernooi voor de onder- en bovenbouw. De meisjes onderbouw zijn zelfs tweede geworden!

De meiden uit de bovenbouw speelden hun toernooi in het Meander College. De tegenstanders waren erg goed. Zo goed dat de wedstrijden best pittig waren. De sportiviteitsprijs hadden de meiden zeker verdiend. Want ondanks de grote tegenstand, bleven de meiden hun best doen.

De meisjes onderbouw moesten tijdens de eerste wedstrijd al direct vol aan de bak tegen het Thorbecke. Helaas ging deze wedstrijd nipt verloren. De twee wedstrijden tegen het CCC werden vrij eenvoudig gewonnen. De laatste wedstrijd was een kraker tegen Talentstad. Beide teams kenden elkaar en het werd dan ook een hele leuke wedstrijd van zeer hoog niveau. Het Celeanum won knap en behaalde daarmee de tweede prijs. Volgend jaar komen we terug op de eerste plek op te eisen! Het meisjes brugklasteam heeft in ieder geval genoeg zelfvertrouwen: “ Wanneer wij in klas 6 zitten winnen we met volleybal van de docenten.” We zullen zien…. De uitdaging is aangenomen!