15 januari 2022

Kijk de online open dag terug

Op zaterdag 15 januari was onze online Open Dag: een speciale aflevering van Welkom bij het Celeanum! Jullie kunnen nu de livestream terugkijken. Veel plezier!

Natuurlijk hadden we jullie liever live op school ontmoet, maar voor nu hebben we een spetterend online programma voor jullie gemaakt, namelijk een speciale aflevering van Welkom bij het Celeanum (stiekem een beetje afgekeken van het NPO-programma Welkom bij de Romeinen)! In deze aflevering laten we jullie zo veel mogelijk van onze school, de leerlingen en medewerkers zien. Als je mee wil doen met het proefje heb je een plat bord, water, peper en afwasmiddel nodig. Succes!

De livestream kun je terugkijken via YouTube:

Helaas is het niet meer mogelijk om vragen te stellen tijdens de chat, maar je kunt ons wel volgen op instagram of facebook en natuurlijk kun je ons mailen: Thera Kruizinga, coördinator klas 1 en 2, tkruizinga@celeanum.nl of bellen via 038-4552820.

En mocht je zo enthousiast geworden zijn en je meteen willen aanmelden bij onze school dan kan dat via het aanmeldformulier.