27 januari 2020

Schaatsen!

Blije gezichten tijdens Henk-van-Elsdingensportdag! Ter afsluiting van de toetsweek gingen klas 2 en 3 schaatsen en zwemmen in De Scheg in Deventer.

Afgelopen week werd de jaarlijkse Henk-van-Elsdingensportdag in de Scheg gehouden. De leerlingen uit klas 2 en 3 konden kiezen uit schaatsen en zwemmen. Op die manier konden ze even lekker ontstressen van de toetsweek. Op de schaatsbaan werd door verschillende leerlingen veel progressie geboekt. Door de slappe winter was het voor de meeste leerlingen de eerste keer dat ze dit jaar op de schaatsen stonden. Voor sommige leerlingen was het zelfs de eerste keer in hun leven dat ze op de ijzers stonden!

Dhr. Van Elsdingen was uiteraard op zijn eigen sportdag aanwezig. Fitter en sterker dan ooit, werkte hij zijn rondjes af als Sven Kramer in zijn beste jaren! Dhr. Van Elsdingen heeft 18 jaar op het Celeanum gewerkt en wordt nog dagelijks gemist. De leerlingen uit de bovenbouw zullen hem zeker nog kennen. De foto’s zijn van de leerlingen uit klas 2.