5 februari 2023

Klas 5 op uitwisseling naar Italië

In oktober waren leerlingen uit Italië, Polen, Roemenië en Spanje op uitwisseling naar Nederland. De komende maanden zijn de tegenbezoeken. Van 4 februari t/m 11 februari zijn onze leerlingen in Carpi, Italië. De eerste dag begon al vroeg…

De leerlingen zijn op uitwisseling met leerlingen van het Liceo Scientifico Manfredo Fanti uit Carpi. Tijdens hun verblijf houden de leerlingen een dagboek bij. Op de Italië-pagina vind je alle dagboekberichten.

Internationalisering
Voor de leerlingen uit de vijfde klas is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een groot internationaliserings-project. Aan dit project doen leerlingen mee van onze partnerscholen:Liceo Scientifico Manfredo Fanti uit Carpi (Italië), van het National College Vlaicu Voda uit Curtea de Arges (Roemenië), van het Marii Dabrowskiej uit Komorow (Polen) en het IES Leopold Quero in Vinaros (Spanje). Alle reisverslagen vind je hier.

De buitenlandse gasten verblijven gedurende de Nederlandse week bij leerlingen en docenten thuis. Later in het schooljaar gaan de leerlingen en docenten op tegenbezoek en verblijven dan op hun beurt in een gastgezin.