18 juli 2022

Activiteitendag

Ter afsluiting van het schooljaar was er een activiteitendag voor de leerlingen van klas 1 tot en met 5. De feestcommissie had voor iedere jaarlaag een leuke activiteit georganiseerd.

Ondanks dat op deze dag de weergoden hadden bedacht dat het tijd was om wat tranen te laten hebben de leerlingen zich goed vermaakt. Klas 1 is wezen zwemmen in zwembad De Vrolijkheid, klas 2 heeft een puzzeltocht gedaan in de stad die werd afgesloten met een ijsje bij Salute, klas 3 ging kanoën in Hattem, klas 4 deed een citygame en klas 5 ging racen op de kartbaan Karba.

Voor klas 2 waren er tevens nog enkele prijzen te verdienen en die tijdens de promotie uitgereikt. De leerlingen konden een prijs verdienen door de juiste antwoorden op de vragen te zoeken, dit leverde vervolgens letters op waarmee een zo lang mogelijk woord gevormd moest worden. Ieder team moest daarnaast een leuke teamnaam verzinnen en een creatieve groepsfoto maken. De winnaars zijn geworden: Team “De broeders” (2D) voor de juiste antwoorden en langste woord. Team “de golden eagles” (2A) voor de leukste foto (alhoewel het een nipte overwinning was op “de gekke gillende geiten”) en het team “niks en aanhang” (2C) heeft de prijs gewonnen voor de leukste naam.

De feestcommissie wenst alle leerlingen een fijne en welverdiende vakantie en tot volgend schooljaar!