14 mei 2017

Rondje Honoursprogramma: Annemijn

Sinds een paar jaar heeft het Celeanum het Honours Programma. De komende periode laten we telkens de projecten van leerlingen zien die het Honours Programma volgen. Deze keer Annemijn (klas 5).

Mijn naam is Annemijn de Vries en ik doe mee aan het Honoursprogramma. De bedoeling van dit programma is tweeënhalf jaar bezig te zijn met een onderwerp waar je enthousiast van wordt.
Ik maak een documentaire waarin de vraag: ‘Hoe verwezenlijk ik mijn droom?’ centraal staat. Mijn droom is om van mijn passie mijn beroep te maken. Mijn passie bestaat uit zingen, dansen, acteren en piano spelen! Maar hoe pak ik dit nou het beste aan? Om deze vraag te beantwoorden doe ik onderzoek naar de muziek- en theaterwereld. Ik hoop dat ik aan het einde van het Honoursprogramma verder ben gekomen in de vraag wat ik wil en hoe ik dat wil bereiken en dat ik heb genoten van alles wat ik heb ondernomen en ervaren.

Bekijk de preview van Annemijns documentaire, die volgend jaar aan het einde van haar HPG klaar zal zijn::

Lees meer over het Honours Programma van het Celeanum: http://www.celeanum.nl/onderwijs/pluslessen-honoursprogramma-hoogbegaafdheid/honoursprogramma/