30 oktober 2016

Voorlichtingdata Gymnasium Celeanum

We zijn alweer heel druk met de voorlichtingsavonden en -dagen voor de leerlingen van groep 8 en hun ouders. We bezoeken uiteraard de basisscholen van Openbaar Onderwijs Zwolle (OOZ), waar we samen met een andere OOZ-voorlichter de avond vullen.

Ook geven we voorlichtingen in de brede regio: Kampen, Wijhe, Zwartsluis, Heino, Hasselt, Raalte, Heerde, Dronten, Meppel en misschien ook nog in t Harde. Hou onze website in de gaten voor alle data en locaties (daar kunnen nog locaties bij komen) of stuur een mail naar onze conrector onderbouw Brenda Broekman: bbroekman@celeanum.nl

Ben je van nature nieuwsgierig, ben je slim en hou je van uitdaging? Kom dan naar het Gymnasium Celeanum! We helpen je om het beste uit jezelf te halen.

Je kunt bij ons bijzondere vakken kiezen, zoals Chinees, Cambridge Engels, Spaans, wiskunde D, maatschappijwetenschappen, NLT M&O of filosofie. In de onderbouw kun je al je creativiteit kwijt in het nieuwe vak Technology & Design. Je krijgt inzicht in onze Westerse maatschappij door Grieks en Latijn. Er zijn extra voorzieningen voor hoogbegaafde leerlingen met de Cnopiusplusklas. En wil je je eigen bedrijfje beginnen dan leren we je vast de kneepjes van het vak in het Econasium en VECON Business School.

Kortom, kom gauw eens een kijkje nemen bij ons op school. Daar zijn diverse mogelijkheden voor. Onze leerlingen en docenten leiden je met veel plezier rond. Klik hier voor alle data. Wil je vast een voorproefje, bekijk dan ons filmpje. Of bekijk onze schoolgids en informatiefolder.

7829 Poster Open Dag 2017.qxp_Celeanum