19 maart 2019

Sneak Peak Poëzieavond klas 1

Donderdag 21 maart a.s. wordt alweer voor de 16e keer de Poëzieavond voor klas 1 gehouden. Aanvang 19.00 uur in het Atrium, Zoom 37. Wees van harte welkom!

Het poëzieproject is een project voor alle brugklasleerlingen en is een samenwerking tussen de vakken tekenen, technology & design, Nederlands en muziek. Het thema dit jaar is “Verbinden.” Tijdens de poëzieavond presenteren de leerlingen de resultaten van het project: ze declameren, zingen en musiceren met behulp van hun eigen muziekinstrumenten.

Bij de lessen tekenen maakten de leerlingen linoleumsneden bij het thema “Verbinden” en bij de lessen Nederlands maakten ze een gedicht over hetzelfde onderwerp. Bij het vak technology & design maakten de leerlingen filmpjes bij de gedichten en bij muziek werden de geselecteerde gedichten tot een muzikale compositie omgevormd.

Van een selectie gedichten en linoleumsneden is een fraaie poëziebundel “Verbinden” gemaakt. Deze bundel is te koop tijdens de poëzieavond voor € 7,50 waarvan € 1,50 ten goede komt aan Unicef (graag gepast meenemen! Pinnen is niet mogelijk).

Graag nodigen wij u uit voor deze avond. De presentatie vindt plaats in het atrium van onze school. We starten om 19.00 uur en de avond zal om ongeveer 21.30 uur afgelopen zijn.