21 november 2015

Propaganda-avond 2015

Wat was het een mooie avond! Afgelopen vrijdag was de jaarlijkse Propaganda-avond in theater De Spiegel, georganiseerd door de ZGB en klas 6. Veel ouders, docenten, (oud)leerlingen kwamen kijken. De docenten uiteraard ietwat zenuwachtig, want traditiegetrouw zou klas 6 na de pauze het docentencorps op de hak nemen.

Voor de pauze traden diverse leerlingen op. Wat een talent hebben we gezien. Zang, dans, piano, gitaar, klassiek en modern, er was voor elk wat wils. Laurencia, Hannah, Suzanna, Job B, Job V., Maria, Max, Lynn, Annemijn, Matthijs, Annick, klas 1F, de dansers van Zoom-in en Raar maar waar en het schoolorkest, ontzettend bedankt! Wat hebben we van jullie genoten! Ook onze fantastische nuntia en nuntius, Aukje en Marijn, die de avond aan elkaar praatten, zeer bedankt!

Klas 6 trad na de pauze op met geweldige dansacts en tot slot het gevreesde cabaret. Laten we het zo zeggen: de leerlingen hebben de docenten goed geobserveerd de laatste weken…. En ondanks dat ze voor schut werden gezet, hadden diverse docenten kramp in de kaken van het lachen.

De avond werd besloten met een afterparty in café De Bommel. Het was nog lang onrustig in Zwolle…

Fotografie: Stefan Lucassen