3 januari 2019

Presenteer- en muziektalent gezocht!

Deadline 10 januari! Bespeel je een instrument, kun je goed zingen, heb je andere muzikale talenten of ben je een kei in presenteren, geef je dan vóór 10 januari 2019 op voor het Muziekconcours.

De audities zijn in februari. En wie weet mag jij meedoen niet alleen aan het Muziekconcours zelf, maar ook aan de Masterclasses van het conservatorium. Studenten van het conservatorium gaan je helpen om je optreden tijdens het Muziekconcours verder te vervolmaken. Het Muziekconcours zelf vindt plaats op 12 april, een avond vol muziek: klassiek, licht, jazz, pop, voor elk wat wils. Aanmelden via fvanperlo@celeanum.

Vanwege de Masterclass door de conservatoriumstudenten moeten we snel weten wie er met welk instrument en in welke muzieksoort wil meedoen. Pianisten en harpisten lopen er genoeg rond op ArtEZ, maar je Tibetaanse keelzangen of neusfluit vergen iets meer expertise om te kunnen begeleiden.

Daarom al die snelle deadline: 10 januari. Geef je op via een mailtje aan fvanperlo@celeanum.nl en vertel welk instrument je speelt, eventueel met wie en geef ook aan welk stuk je wilt gaan spelen. Weet je het stuk nog niet helemaal, vertel dan in ieder geval welke muzieksoort je wilt gaan spelen. De audities zullen worden gehouden op een donderdag in februari. Deze datum wordt later bekend gemaakt.

Behalve muzikale talenten zoeken we ook naar presenteertalent! Misschien ben jij wel degene die als gastheer of gastvrouw fungeert en de optredens van de avond aan elkaar praat. Een presenteerduo is ook mogelijk.

Dus:
– 10 januari: laat weten of je meedoet, met wie, wat en hoe. Voor muziekoptreden of presenteren!
– februari: audities
– maart/april: de masterclass bij ArtEZ
– vrijdag 12 april (avond): Muziekconcours.

We hopen op veel deelname!

Muzikale groeten,

Commissie muziekconcours
Eva Nortier, Frederieke van Perlo,
Tirza, Jesse, Olivier en Claudia