18 november 2018

PPA 2018

Afgelopen vrijdag was het weer zover: de jaarlijkse grote avond van het Gymnasium Celeanum in de Spiegel: de Propaganda Avond (PPA).

Voor de pauze lieten leerlingen uit alle jaarlagen hun talenten zien. Lize, Bas, Joshua, Lesly, Ida-Kaisa, Tirza, Milou, Sil, Olivier, Florence, de dansers van Zoom-in, Femke, Isabelle, Job, de ZGB en niet te vergeten de heren van de Human Fountain, allemaal ontzettend bedankt voor een fantastische avond. Het water, de cellosnaren en wervelden noten vlogen ons om de oren! En dit alles onder de bezielende begeleiding van onze nuntius en nuntia: Kick en Bente!

Na de pauze voerde klas 6 een dansact op. De avond werd afgesloten met het cabaret van klas 6, waarbij ze diverse docenten op ludieke wijze nadeden. Volgens het stuk ging het slecht met het Celeanum: geen nieuwe aanmeldingen en de school dreigde failliet te gaan. Noodgedwongen deden de docenten mee aan diverse tv-programma’s om nieuwe fondsen aan te boren: mw De Boer zoekt Vrouw, Temptation Island, een gastoptreden bij Freek in het Wild op zoek naar de zeer giftige Overijsselse minispin en wat al niet. Complimenten, klas 6! We hebben erg veel plezier gehad!

Het bleef nog lang onrustig in Zwolle, want de bovenbouwleerlingen en een aantal docenten zetten het feest door in café De Bommel. Daar zijn geen foto’s van…..

Fotografie: Stefan Lucassen