17 maart 2017

Poëzieavond 2017: ‘Een nieuw begin’

Donderdagavond 16 maart hebben leerlingen uit klas 1 laten horen en zien waar zij dit schooljaar tijdens het poëzieproject mee bezig zijn geweest. Dit jaar was het thema “Een nieuw begin”. De leerlingen hebben gezongen, gedeclameerd en gespeeld op instrumenten. Een prachtige avond met onverwachte momenten.

Het poëzieproject is een vakoverstijgend project, waarbij de vakken muziek, Nederlands en tekenen nauw samenwerken. In de lessen Nederlands worden gedichten gemaakt, in de lessen tekenen linosnedes bij de gedichten en bij muziek werden gedichten op muziek gezet. De mooiste gedichten met bijpassende lino’s zijn gebundeld. Dit bundeltje is te koop voor vijf euro, waarvan traditiegetrouw 1,- per verkocht exemplaar op de rekening van UNICEF wordt gestort.

Een feestelijke afsluiting van een bijzonder project. We willen alle leerlingen enorm bedanken voor hun fantastische inzet!

Enne “Soms moet je opnieuw beginnen”! Onze docent muziek Albert Ballast had de ouders flink te pakken tijdens deze avond:

Fotografie: Stefan Lucassen