11 april 2018

Meisjes bovenbouw eerste bij unihockeytoernooi

Vrijdag 6 april deden Anne, Maura, Janneke, Merel en Christine uit klas 5 mee aan het unihockeytoernooi in de Van der Capellen SG. Ze werden overtuigend winnaar van het toernooi.

Door onze sportverslaggever Top

De meiden speelden fanatiek. Door goed samenspel en een duidelijke verdeling van taken volgde het ene doelpunt na het andere. De eerste drie wedstrijden werden met overmacht gewonnen. De laatste wedstrijd was de spannendste. Door deze met 3-2 te winnen werden ze overtuigend eerste.

Op het Meander speelden het brugklas team en de jongens t/m 15 jaar. Het brugklas team bestaande uit leerlingen uit 1C liet erg mooi unihockey zien. De concurrentie was echter ook sterk. Uiteindelijk werden er net niet genoeg punten behaald om de finale te mogen spelen.

Bij de jongens t/m 15 ontbrak het niet aan zelfvertrouwen. Zij zouden wel even winnen. Er werd ook erg mooi unihockey gespeeld, het draait echter om doelpunten. Kans op kans werd gemist, het was om gek van te worden. Het ontbrak de jongens ook zeker aan geluk. Uiteindelijk werd er 1 wedstrijd gewonnen en de rest werd gelijk gespeeld. Het was een harde kennismaking met de wetten van de sport; het beste team wint niet altijd.

mo