21 december 2018

Kerstactie Celeanum zeer geslaagd

De jaarlijkse kerstactie van het Celeanum was zeer succesvol. Er is gezongen, geschreven voor Amnesty en er is ruim 1650 euro opgehaald voor Joseph en Aisha! En natuurlijk was het foutekersttruiendag.

Elk jaar staat de laatste schooldag van het jaar in het teken van samen zijn en elkaar helpen. Er waren daarom verschillende activiteiten georganiseerd. Vrijwel elk jaarlaag begon met een gezamenlijk ontbijt in een kerstig versierd lokaal. Voor jaarlaag 2 was er vervolgens een speciale actie: ze deden mee aan Amnesty’s Write for Rights. Eerst kregen de leerlingen een presentatie door Amnesty en daarna gingen ze enthousiast aan de slag. Sommige leerlingen hebben wel vijf brieven geschreven!

Sinds vorig jaar staat de kerstactie van het Celeanum in het teken van “onze” twee adoptiekinderen Joseph en Aisha. Elk jaar wordt voor hen geld ingezameld, zodat ook zij goed onderwijs kunnen volgen. Dit jaar is er een fantastisch bedrag opgehaald: ruim 1650 euro! Daar zijn we wel een beetje stil van. Lees meer: Infoboekje Malaika Kids

Om nog meer in kerststemming te komen was het vandaag ook foutekersttruiendag. We hebben fraaie exemplaren gezien, met lichtjes en al!

Klas 6 was de hele ochtend op pad om kerstliedjes te zingen:

Ontzettend bedankt iedereen voor een mooie dag en we wensen jullie allemaal fijne kerstdagen en een heel gelukkig 2019!